Dots

IMG_3528 IMG_35502IMG_3533

Hej! Prickiga damen önskar att hon vore mer bloggig av sig men tiden räcker inte till. Inte heller till att svara på kommentarer vilket får mig att typ inte vilja slänga upp ett randominlägg för att jag vill inte vara en sån där tråkigt töntig tönt som nonchalerar någon som tar sig tid att skriva något till en tönt som mig.

Så, ja, tiden. Människotiden, så jävla dumt. Våran så kallade tid är så jävla irrelevant så det inte är sant.Vi räknar minuter som inte spelar någon roll och vi ännu mindre. Låt tiden vara våran död innan vi är jordens hörrni. Låt oss pressa oss så pass att stressrelaterade sjukdomar tar kål på oss så allt vi förstört hinner reparera, innan det är försent. *skrattar nervöst men hysteriskt* VAaAd håller vi på med? Hur lever vi? Va? Vi ska äta då vi behöver det, sova då vi får tid över och behöver det, jaga dagligen så vi får vårat käk sen dö då vi är 30 (haha). Nä, men dessa tider då vi lever efter klockslag är väl inte så himla charmigt hörrni.

Ahhhhhhh vad skönt det är att problematisera något som en själv lever efter till punkt och pricka och få det att låta som att en inte alls är involverad utan det är alla andra dumstrutar som gör.

Okej, aja, jag hade väl egentligen velat skriva ett ännu längre inlägg om något egentligen totalt värdelöst som kommer att glömmas bort imorgon lagom till nio-fikat men ironiskt nog så har jag inte tid.

Kommentera